Tweedehands is ook top!

Hier en daar zag ik het al verschijnen op verschillende blogs. We zijn niet alleen waar de sint tweedehands spullen brengt.
Berre is laaiend enthousiast over het winkeltje dat hij kreeg! Alleen de attributen zijn nieuw (en van plastic…). Er moest toch iets van vulling in dat winkeltje. En Berre zijn lieve tante koopt voor zijn verjaardag mooie houten vulling 🙂

Verder kreeg Berre nog 2 puzzels (van op een beurs van de gezinsbond) en 2 boekjes. Berre is een echte boekenwurm. De boekjes komen van bij de uitverkoop van Clavis.
Onze kleine man is ondertussen een beetje ziekjes: dubbele oorontsteking en de luchtwegen die al beter geklonken hebben. Sinds deze ochtend geen koorts meer (hout vasthouden!!!).

Geniet maar mee van onze kadee, die al een klein beetje beseft dat Sinterklaas en ‘zwante’ piet cadeautjes brengen. De fotokwaliteit is niet optimaal. Berre stond lekker vroeg op én we dimden de lichten omdat hij zijn bril nog niet op had.

 

sint004

 

sint003
Hup, al gauw wat koekjes naar binnen spelen.

 

sint005
Berre leest voor.

 

sint002

 

winkeltje001
Dat hebben sinterklaas en zwarte piet toch mooi opgeknapt!

winkeltje002

 

ziekjes
Als er een ontroostbaar ziek kindje is helpt de tv. Al staat er een maximum van 30 minuten op en sneuvelt er weer een principe…

Zo, door een zieke kleine vriend een paar dagen later onze sintpost.
Vanaf nu tijd om uit te kijken naar Kerst en nieuwjaar. Mocht u nog geen inspiratie hebben voor originele cadeautjes voor uw kinderen, denk eraan: tweedehands doet het minstens even goed als nieuw!

Groetjes,
Joke

Advertentie

6 gedachtes over “Tweedehands is ook top!

  1. Wat een fantastisch winkeltje! Tweedehands is zeker top! Hier is ook bijna driekwart van alle speelgoed tweedehands want veel ‘tweedehands’ is soms bijna nieuw.

  2. Heerlijk, he, leuke tweedehands kinderspullen scoren. En zo’n rozijnendoosje pronkt hier ook in het keukentje. Moest je nog spulletjes voor de winkel zoeken: ikea heeft hele leuke stoffen groentjes, fruit, vis, etc.

  3. Mooi winkeltje! Ik ken er twee die dat ook wel zouden zien zitten, maar zij moeten het doen met een Ikea-keukentje 🙂 En Leon heeft ook dat pyjamaatje met de autootjes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s