Nieuw ondergoed voor de peuter

De tijd gaat snel. In de grote vakantie kocht ik een potje. Niet met de bedoeling dat Berre op het potje zou gaan. Hij zat er af en toe gewoon op. Ook zijn knuffelberen moesten op tijd en stond eens op het potje.
Dan deed hij af en toe kaka op dat potje. Heel uitzonderlijk eens pipi.
Toen we naar Center Parcs gingen was daar zo een wc-brilverkleiner. Dat vond Berre tof, ook op de grote wc. Zo eentje mogen we ondertussen gebruiken van zijn nichtje, die dat al allemaal niet meer nodig heeft.
Deze week ging onze kleine pruts ook bij de grootouders op het potje, gisteren en vandaag.
Maar echte potjestraining, daar doen we nog niet aan mee. Ik vind het nog oké, die pampers. Maar ik vind het ook meer dan oké als Berre zelf aangeeft dat hij pipi of kaka moet doen. Als hij in zijn spelen heel hard opgaat, dan wil hij niet op het potje of op de grote wc. En dat is best ok.

Wat dan niet praktisch is zijn die rompers. Tegen dat ge die deftig openkrijgt als uw peuter rechtstaat… Ik ben er althans niet zo handig in. Dus tijd voor onderbroekjes en onderhemdjes aka ‘marcellekes’.
Het is gelijk of hij weer een enorme sprong maakt…

marcellekestijd
Ik kocht een paar boxershorts en marcellekes bij Hema. Maar indien jullie tips hebben naar kwalitatief ondergoed voor peuters, dan hoor ik het graag.

Groetjes,
Joke

 

Advertentie

3 gedachtes over “Nieuw ondergoed voor de peuter

  1. Ha, die boxers van de hema doen het prima, hoor! Ik gebruik die al anderhalf jaar voor onze jongste zoon, en ze doen het nog steeds. Niet versleten, geen lubberend elastiek, dus volgens mij zijn die prima!

  2. Super dat Berre al zo flink op het potje gaat. Leon is er nog niet aan toe en ik heb daar *nog* niet te veel stress over, maar als ik nu eens van die leuke hemdjes en broekjes ga halen, breng ik hem misschien wel op ideeën! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s