Nieuwe bril!

Jaaaa, sinds dinsdagavond hebben we hem, Berre zijn bril. Zijn eigen bril. Eentje met rode glaasjes voor onze kleine superheld. De glazen zijn fotochromatisch, wat wil zeggen dat ze donkerder rood worden bij meer licht. Maar we merken dat dat niet voldoende is, dus Berre krijgt ook nog een aangepaste zonnebril voor zonnige buitendagen.
P1120176

 

 

 

 

Wat een verschil! En dat op een paar dagen. Ons kleine kereltje wandelt veel vaker alleen in huis. De vinger die voorheen steeds vandoen was, moet hij niet meer zo vaak. Hopelijk kunnen we de vinger op andere vertrouwde plaatsen ook snel achterwege laten.

ta-ta-ta

 

 

 

 

 

 

Uiteraard mochten zijn eerste schoenen ook niet ontbreken! Ik was er onmiddellijk verliefd op.

first-shoes

 

 

 

 

 

 

En vandaag speelden we heel wat buiten. Op de eerste foto zie je ook Berre zijn eerste sandalen. Met dat werm weer zit ik zelf ook niet graag met kousen in mijn schoenen. Het werden er van Stones & Bones met een hieltje dat achteraan dicht is. Toch nog wat steviger voor zo’n eerste stappertjes šŸ™‚

En omdat onze kleine pruts wat last heeft van een hoestje toch maar een lange broek en trui, want er was hier wel wat wind vandaag. Geniet vooral mee van kleine Berre zijn avonturen in de tuin:

P1120192

 

 

 

 

P1120200

 

 

 

 

 

P1120202

 

 

 

 

 

P1120203

 

 

 

 

 

 

Liefs,
Joke

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s