roerei met tomaat

Nog een Weight Watchers-receptje. Eigenlijk uit het boek ‘tellen of niet tellen’ mits een aanpassing van mezelve. Zaterdag hield ik een telvrije dag, alleen een beetje rondgereden op zoek naar Bioformbrood en niet gevonden. Dat Fries Roggebrood lust ik toch echt niet!

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • rucola
  • 2 tomaten
  • 16 basilicumblaadjes (in het recept staat 10, ik voeg er meer toe)
  • 4 eieren
  • zout en peper
  • paprikapoeder
  • 1 koffielepel olie
  • (4 sneetjes Fries Roggebrood volgens het recept, je kan ook ander brood kiezen natuurlijk. Ik at er geen brood bij)

Werkwijze:

  1. Was de rucola en schud droog.
  2. Was de tomaten en snij in blokjes.
  3. Was de basilicum, schud droog en hak fijn.
  4. Kluts de eieren met peper, zout en paprikapoeder.
  5. Verhit de olie in een pan en fruit daarin de tomatenblokjes ca. 2 – 3 minuten.
  6. Voeg de eieren toe en laat al roerend in ca. 5 minuten stollen.
  7. Roer de gehakte basilicum erdoor.
  8. Beleg je brood met rucola en schep het roerei erop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog voor de Weight Watchers: reken 5 punten per persoon voor dit receptje als je niet telvrij eet 🙂

 

Smakelijk,
Joke

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s